• Aanmelding externe spelers voor selectieprocedure seizoen 2023-2024

Zoals elk seizoen hebben we ook dit seizoen weer scouts van o.a. Ajax, PSV, Feyenoord, Vitesse, NEC en natuurlijk onze samenwerkingspartner FC Utrecht mogen verwelkomen op ons complex en zijn er door verschillende selectiespelers stages afgewerkt bij BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties). Zoals elk jaar zullen komend seizoen ook vast spelers onze vereniging gaan verruilen voor een BVO.

• Daar tegenover staat dat ook dit seizoen jeugdspelers die op dit moment bij een andere vereniging voetballen, in aanmerking willen komen voor een plek in een Jonathan selectieteam voor volgend seizoen.

Daartoe scouten we niet actief bij andere verenigingen maar is iedereen bij ons van harte welkom om te ervaren hoe het bij v.v. Jonathan is en een kans te krijgen om komend seizoen onderdeel uit te maken van de jeugdselectie van v.v. Jonathan.

Om die belangstelling te stroomlijnen hebben we een speciale procedure en een Aanmeldingsformulier. Vanuit de voetbalcommissie is ook een contactpersoon hiervoor aangesteld (André Kaan). Deze contactpersoon begeleidt de contacten met de speler en overige verenigingen en is beschikbaar voor vragen. Mocht je belangstelling hebben om komend seizoen onderdeel uit te maken van de jeugdselectie van v.v. Jonathan vul dan het aanmeldformulier in: