• Aanmelding externe spelers voor Selectie v.v. Jonathan seizoen 2024-2025

  Zoals elk seizoen hebben we ook dit seizoen weer scouts van o.a. Ajax, PSV, Feyenoord, Vitesse, Go Ahead Eagles, Almere City en natuurlijk onze samenwerkingspartner FC Utrecht mogen verwelkomen op ons complex en zijn er door verschillende selectiespelers stages afgewerkt bij BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties). Ook komend seizoen verwachten we dat een aantal spelers van onze vereniging gaan verruilen voor een BVO.

  Daar tegenover staat dat ook dit seizoen jeugdspelers die op dit moment bij een andere vereniging voetballen, in aanmerking willen komen voor een plek in een Jonathan selectieteam volgend seizoen. Daartoe scouten we niet actief bij andere verenigingen, maar iedereen is bij ons van harte welkom om te ervaren hoe het bij v.v. Jonathan is en een kans te krijgen om komend seizoen onderdeel uit te maken van de jeugdselectie van v.v. Jonathan.

  Om die belangstelling te stroomlijnen hebben we een speciale procedure en een Aanmeldingsformulier. Vanuit de voetbalcommissie is ook een contactpersoon hiervoor aangesteld (André Kaan). Deze contactpersoon begeleidt de contacten met de speler en overige verenigingen en is beschikbaar voor vragen.

  Mocht je belangstelling hebben om komend seizoen onderdeel uit te maken van de jeugdselectie van v.v. Jonathan vul dan het aanmeldformulier in:

  Aanmeldformulier Externe Spelers v.v. Jonathan

  NB. Deze aanmeldlink is open tot en met zondag 5 mei 2024. Daarna zal deze link weer sluiten tot januari 2025.

  Mocht je eventuele vragen hebben hierover dan kun je contact opnemen met de coördinator externe betrekkingen van de voetbalcommissie (André Kaan):

  deelname-selectieprocedure@vvjonathan.nl

  Voetbalcommissie v.v. Jonathan