• Aanmelden - *let op er zijn wachtlijsten - lees het bericht hieronder *

Herhaal email
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!
  • Geen wachtlijst voor de de leeuwen, de meiden en de dames!

Voetbal is een prachtige sport en VV Jonathan blijkt populairder dan ooit te zijn. Helaas is er op dit moment geen plek voor nieuwe spelers in sommige groepen, en aanmeldingen komen dan op een wachtlijst te staan, behalve voor nieuwe leden in de volgende categorieën: de leeuwen, de meiden en de dames.

Wanneer er minimaal 8 nieuwe aanmeldingen zijn voor de welpen en er voldoende vrijwilligers zijn, zal er een nieuw tijdsblok beschikbaar worden gesteld op de zaterdagochtend, namelijk om 10.30 uur. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst door het sturen van een mail naar: coordinator-groenewelpen@vvjonathan.nl. Mochten er onverhoopt plekken beschikbaar komen, dan zal er contact worden opgenomen.

Er zijn momenteel lange wachtlijsten. Buiten een inschrijfbevestiging om ontvangt u geen apart bericht. U ontvangt pas weer een bericht op het moment dat een lid geplaatst kan worden.