• Aandacht voor Matchis!

Ongeveer twee jaar geleden werd er een ernstige beenmergziekte ontdekt bij mijn vrouw. Na een heftige en onzekere periode van onderzoeken en behandelingen bleek dat alleen een stamceltransplantatie nog levensreddend kon zijn. Dan ben je blij dat er een donorbestand bestaat, in de hoop dat er een match is. Gelukkig werd er een geschikte donor gevonden, welke grote overeenkomsten vertoonden met de stamcellen van mijn vrouw. Het is een hele zware strijd die ze heeft moeten voeren, maar dankzij een stamceldonor heeft ze de weg naar herstel kunnen inslaan. Inmiddels gaat het erg goed met haar en zijn wij erg dankbaar!

Het aantal stamceldonoren neemt gelukkig toe. Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren, heeft echter wel geld nodig voor het werven, registreren en typeren ervan. Voor mij en mijn dochter Anja een reden om het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse te koppelen aan dit goede doel. We willen zoveel mogelijk mensen bereiken gedurende de aanloop er naartoe, en uiteraard tijdens de vierdaagse zelf, om uiteindelijk een mooi bedrag te verzamelen. Zo hopen we dat er nog vele patiënten geholpen kunnen worden en weer volop in het leven mogen staan! Helpen jullie mee?

Via onderstaande link kan er gedoneerd worden. (Het gedoneerde bedrag gaat rechtstreeks naar Matchis!) www.sterkvoormatchis.nl/actie/mario-van-wandelen

Bedankt! Sportieve groet, Mario van Wandelen

Mario van Wandelen verzorgt regelmatig de catering bij Jonathanfeesten, dochter Anja hielp jarenlang achter de bar, zoon en kleinzoon spelen beiden bij vv Jonathan.