• 1e Jonathan Champions League dag uitstekend verlopen

Ondanks de corona maatregelen vanuit Den Haag maar met de mogelijkheden die de NOC/NSF en de KNVB ons bieden, kunnen we de Jonathan jeugd toch laten voetballen en trainen. Op zaterdag 24 oktober hebben alle Jonathan spelers (op een enkele vakantieganger na) lekker kunnen voetballen met en tegen hun vriendjes. Vanaf 09.00 uur tot 15.00 uur waren de Jonathan velden vol met maar liefst 35 wedstrijden op het programma.

In zeer korte tijd is er achter de schermen gewerkt aan een poule-indeling en een wedstrijdschema. Scheidsrechters werden benaderd om te komen fluiten en een aantal bestuursleden stonden paraat om in het wedstrijdsecretariaat de vragen te beantwoorden.

Ja en hoe komt zoiets tot stand?

Na de aankondiging uit Den Haag hebben beide HJO's de start gemaakt met het idee om dit op te zetten. Maar dit hadden wij nooit gekund zonder 1 persoon. Nu is het niet altijd maar 1 persoon die iets doet. Maar deze persoon heeft wel ontzettend veel werk gestopt in het maken van dit schema: wedstrijdschema, veldindeling, poule-indelingen etcetera.
  • Dus bij deze willen wij een grote dank uitspreken aan Guido Vugts.

Dave Smits en Patrick Bruggeman (Hoofden Jeugdopleiding)

• En als hij dan na zo een lange maar mooie sportieve dag ook nog eens een wedstrijd wil fluiten dan ben je eigenlijk helemaal onmisbaar.....

Op naar de volgende zaterdagen.

Met vriendelijke groeten namens de hele vereniging
    Patrick Bruggeman
    Dave Smits