Reglement Jeugdtoernooien 2017

REGLEMENT JEUGDTOERNOOIEN  " v.v. JONATHAN”

1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de K.N.V.B. district West 1.

2. Sportiviteit staan centraal. Om dit te waarborgen, dient iedere teamleider zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen voor de begeleiding van zijn/haar team.

3.  De wedstrijden worden geleid door (jeugd) scheidsrechters van de v.v. Jonathan.

Scheidsrechterlijke beslissingen zijn bindend, protesten zijn daarom niet toegestaan.

4.  Elk team wordt verzocht minstens 5 min. voor aanvang van de wedstrijd, met leid(st)er, gereed te staan bij het aangegeven veld.

5.  De verenigingen worden verzocht zich bij aankomst te melden bij de wedstrijdleiding bij de Toernooicommissie. Graag uiterlijk             aanmelden een ½ uur voor aanvang van de eerste wedstrijd van het team.

6.  Er wordt gespeeld in poules, voor elke poule is het tijdschema aangegeven.

Een overwinning levert 3 punten op en een gelijkspel 1 punt. De deelnemers van een poule spelen allemaal eenmaal tegen elkaar en de winnaar van de poule is het team dat de meeste punten heeft gehaald.

7.  Wanneer een van de teams niet binnen 5 minuten na de vastgestelde aanvangstijd op het veld aanwezig is, wordt de tegenpartij tot winnaar aangewezen met een 3-0 eindstand. De eindtijd kan niet worden aangepast, dit  in verband met de doorgang van het programma.

8.  Indien 2 of meer teams een gelijk aantal punten behalen dan beslist achtereenvolgens :

1. het doelsaldo

2. uitslag onderlinge wedstrijd

3. meeste doelpunten voor

Indien uit bovenstaande geen beslissing valt, dan wordt een beslissing verkregen door loting.

9. De prijsuitreiking is direct na de laatste ronde van de betreffende poule

10. De tussenstanden worden bijgehouden bij de toernooikamer

11. Eerst genoemd team heeft de aftrap, er wordt niet gewisseld van speelhelft.

12. De wedstrijdduur is :

1 x 15 min. voor F-pupillen en Mini's

1 x 20 min. voor E-pupillen

1 x 20 min. voor D-pupillen

Begin- en eindsignaal worden door de scheidsrechter aangegeven, die daarvoor centraal worden aangestuurd.

Het einde van de wedstrijd is het fluitsignaal waarop de scheidsrechter voor het einde fluit !!

13.  De v.v. Jonathan stelt zich niet aansprakelijk voor  verloren- of zoekgeraakte voorwerpen.

14.  Er kunnen geen (intrap)ballen worden verstrekt.

15. De kleedkamers worden gedeeld, gelieve na het omkleden de tassen mee naarde velden te nemen. De kleedkamers worden niet afgesloten, denk aan de waardevolle spullen.

16. De algehele leiding berust bij de toernooicommissie en in gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de Toernooicommissie.

17. Door deelname aan dit toernooi, aanvaardt u het wedstrijdreglement zoals staat vermeld.