STEM op onze CLUBHELD : Peter van Voorst!!!

Auteur:
Het bestuur

In elke gemeente wordt een clubheld gekozen die kan meedingen naar de titel ‘clubheld van het jaar’ (2017). Vanuit de verenging willen we graag Peter van Voorst hiervoor promoten. Peter is in alle geledingen van de club, van Groene Welp tot Recreant een bekend gezicht met tomeloze inzet op diverse vlakken. Het mooie van deze verkiezing is dat de vereniging kans maakt op €10.000,- !!!

Daarom het verzoek aan de leden om op Peter te stemmen via: www.clubheld2017.nl. Let op: je moet via een bevestigingsmail je stem definitief maken … deze bevestigingsmail staat waarschijnlijk in je SPAM-box.

Dus stem en help Peter naar de titel en Jonathan naar €10.000,-. En mobiliseer je hele netwerk: Insta-volgers, Snapchat, Facebook, vrienden, familie om ook op Peter te stemmen!!!

Ter info: Peter is naast zijn werkzaamheden als badmeester bij Dijnselburg al bijna 20 jaar lid van Jonathan en actief als scheidsrechter en trainer-coach (JO13-2), vulde afgelopen jaren diverse trainersposities in, is leider van teams geweest … en wie kent niet het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in Dijnselburg! Een meer dan terechte verkiezing.