Open training FC Utrecht op dinsdag 17 oktober

Auteur:
FC Utrecht

Beste Supporter,

Via deze weg nodigen wij jou heel graag uit voor de Open Training van FC Utrecht op dinsdag 17 oktober! De training begint die dag om 10.30 uur, het voorprogramma start echter al om 09.30 uur. Onder begeleiding van het sfeerteam kunnen de jongste supporters van FC Utrecht dan al vlaggen maken, Utrechtse liedjes leren en trucjes van een freestyler bewonderen. Tijdens de training worden de vlaggen en liedjes natuurlijk direct ingezet.

Assistent-trainer Jean-Paul de Jong draagt een headset, zodat iedereen kan horen hoe hij de spelers coacht en welke tips hij geeft. Naast de training is er nog veel meer te beleven in Stadion Galgenwaard! eSporter Lode de Boo is aanwezig voor een potje FIFA18, tevens kun je grappen maken met de balorige clowns Job Trekdrop en Klaas Smeerkaas en kun je op de foto met Tiger en Tigergirl. Ook is de Fanshop geopend. Hier scoor jij exclusieve collectors items, die speciaal voor deze dag in de schappen liggen. Naast het gebruikelijke assortiment, koop jij deze dag de GEDRAGEN trainingskleding van de spelers en stafleden van FC Utrecht,

Natuurlijk is er na afloop van de oefensessie gelegenheid om handtekeningen van spelers te scoren en met de voetballers op de foto te gaan.

Junior Tiger-leden

Wie lid is van FC Utrecht’s Kidsclub kan zelfs nog meer extra’s verwachten deze dag! Heb jij een dringende vraag aan David Jensen, Zakaria Labyad, Yassin Ayoub of Cyriel Dessers? Geef je dan op voor de kidspersconferentie! Hoe? Simpel: stuur jouw vraag aan een speler vóór 13 oktober naar ons op via onderstaande button. De 50 (Junior) Tiger-leden met de leukste vragen worden uitgenodigd om na afloop van de training plaats te nemen in de perszaal.

Ben je nog niet lid van de (Junior) Tigers? Als je vóór 13 oktober lid wordt, maak je alsnog kans op een plekje bij de kidspersconferentie!

Wij zijn er dinsdag 17 oktober natuurlijk bij, jij ook?

Grrrrrrrrrrrrroetjes,

Tiger en Tigergirl

P.S. Kom je met de auto? Parkeren kan (betaald) bij Stadion Galgenwaard of (gratis) bij Kampong.