Liefde gaat door de maag

Auteur:
sponsorcommissie

Na de eerste opstartweken van dit seizoen zijn de Groene Welpen de afgelopen weken voorzien van ontbijtkoek na afloop van hun wedstrijdjes. Door het enthousiasme bij de kinderen en hun ouders is besloten dit voort te zetten.

De traktatie van de ontbijtkoek is gedurende de eerste weken gesponsord door Driessen Food en met Bakkerij van Barneveld is nu de afspraak gemaakt dat zij nu wekelijks de versgebakken ontbijtkoeken gaat leveren.

De huldiging van de ‘Man of the match’ bij de Groene Welpen is van het veld naar de kantine verplaatst waar de kinderen dan tijdens de prijsuitreiking kunnen genieten van limonade en ontbijtkoek. Het kan niet anders dan dat daarmee de liefde voor Jonathan tot ongekende hoogte gaat stijgen ;-) … Liefde gaat immers door de maag, toch?