Incasso 1e kwartaaltermijn 2017-2018

Auteur:
De penningmeester

In de eerste week van juli zal de eerste termijn kwartaalcontributie van het nieuwe seizoen geïncasseerd worden. Deze termijn is nog gebaseerd op de contributieregeling 2016-2017 maar zal naar verwachting na de ALV in september 2017 worden bijgesteld.

Contributie is verschuldigd tot en met het kwartaal waarin wordt opgezegd. Dus opzeggingen na 1 juli is de contributie van het 3e kwartaal 2017 nog verschuldigd. Onder de button vereniging- ledeninfo kunt u de contributieregeling terugvinden.

Heeft u kinderen tot 18 jaar en bent u niet in staat de contributie te betalen?  Er bestaan mogelijkheden via het Jeugdsportfonds. Heeft u hierover vragen? Stuur een mailtje naar secretaris@vvjonathan.nl of penningmeester@vvjonathan.nl.